Jak udržet peníze bez toho abyste byli „géniové“

Jak_udrzet_penize_JarmilaMlynkova

Možná si i vy opakovaně kladete otázku, jak udržet peníze, které se mi pořád někde ztrácejí? I když nevyděláte zrovna špatně, pořád žijete od výplaty k výplatě? Mít na konci měsíce na účtu nějakou obstojnou sumu, která by se dala ušetřit, jste nezažili už pěknou řádku let?

Pro ty kteří raději poslouchají audio verze:

V tomto problému nejste osamoceni. Týká se dokonce i lidí, kterým by mnozí jejich vysoký plat záviděli. Přestože vydělávají desetitisíce měsíčně, pár dní před výplatou už ji netrpělivě vyhlížejí. 

V čem je problém? Co děláme špatně? Jakými nedostatky trpí naše hospodaření s penězi, že pořád nevíme jak udržet peníze?

Začarovaný kruh

Pro mnohé z nás je to začarovaný kruh. Dostanete výplatu, řeknete si, že tento měsíc už konečně něco ušetříte, a pak stejně pár dnů před novou výplatou nervózně svíráte v rukou posledních pár stovek.  Jak z toho začarovaného kruhu ven?

Jak udržet peníze?

Samozřejmě, že existuje řešení. Možná vás překvapí, jak moc jednoduché je. Možná se budete bouchat do hlavy, proč jste tato jednoduchá pravidla neznali už před lety. Na spořícím účtu už jste mohli mít slušný obnos.

Jak tedy zastavit to nekonečné protékání peněz mezi vašimi prsty? Jak mít na konci měsíce dobrý pocit z toho, že se Vám podařilo něco ušetřit? Nejdůležitější je najít příčiny problému a pojmenovat si je. Zde mám něco co to vyřeší. Stáhněte si to zde.

Vyřešte svůj problém jednou provždy

Vytvořila jsem pro vás schéma, které vám ukáže 5 proudů, kudy naše peníze unikají. Přesně si pojmenujeme 5 možných důvodů, proč se nám nedaří udržet peníze.

Tohle jsem já sama u svých financí použila a vím že to funguje, proto ho chci s vámi zdarma sdílet.

Když konečně zjistíte, kde vaše peníze mizí, jste jen krůček od toho, abyste to zastavili. Můžete hned na svém hospodaření s penězi začít pracovat. Budete vědět, co máte dělat pro to, abyste měli na konci měsíce stále dostatek peněz.

Zastavte ten věčný kolotoč. Zjistěte, jak udržet peníze a to úplně jednoduše.

Kliknutím si stáhněte vaše schéma v PDF a začněte bohatnout.

Jarmila Svátková
Jmenuji se Jarmila Svátková a rozhodla jsem se, že budu moje „tajné fígle, triky“ předávat a učit co nejvíce lidí a šířit je dál. Jsem zakladatelka Školy na peníze a autorka online kurzu Objev svoje peníze. Mým cílem je, aby lidi měli klid, pohodu a peníze už natrvalo.